אולי מחר במקום שניצל תגלגלו ביחד סושי ?
ככה תוכלו להינות מפעילות משפחתית במזגן תחסכו בהוצאות (שעוד יגיעו החופש ) ותזכו לפעילות יצירתית
שבסופה תתמוגגו מסושי בריא וצבעוני. *רצוי לבשל ולקרר את האורז שעתיים לפני תחילת הפעילות
*יש לוודא שהילדים שטפו היטב את הידיים (ושלא יכניסו לרול נזלת )
* מומלץ בשלב ראשון להניח על השולחן קערה ובה ירקות שהילדים יוכלו לפרוס לרצועות דקות
ורק לאחר מכן עברו לשלב הגלגול (השלב האהוב עלי  )
בשלב הסיום פרסו את הרולים והניחו את השפע שיצרתם על מגש לאכילה משותפת.

הציוד הנדרש | סיר, מחצלות לגלגול סושי, סכין חדה.
קערות | להגשת ירקות, לטבילת ידיים, להגשה משותפת ולטבילת רוטב סויה.
המרכיבים לבסיס | אורז לסושי, חומץ אורז, סוכר, מלח, חבילת אצות
המרכיבים למילוי הרול | גזר, מלפפון, עירית, בצל ירוק + סלומון מעושן (ותעופו על עוד)
רטבים | סויה, (ג’ינג’ר וואסבי להורים)

כמויות והסברים נוספים מחכים לכם בקישור המצ”ב
http://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-ee6d5d320fbb731006.htm
ושיהיה לכם יום חופש גדול שמח  קרן